darčekový poukaz ·

5 minut čtení

·

3. 2. 2023

O čom snívajú ženy (nielen) na Valentína?

Čím naozaj urobiť radosť svojim milovaným, neopakovať sa a vojsť sa do rozumného rozpočtu, asi rieši väčšina z nás. Odpoveďou môže byť, že krása a zdravie je prioritou snáď každej modernej ženy, a vy im to môžete splniť prostredníctvom zákrokov a produktov pripravených na mieru. A čo viac, aktuálne s kódom LASKA20 ušetríte 20% z ceny.

Tip č. 1: SUPERELIXÍR MLADOSTI


Neveríte? Existuje! Prémiový bioaktívny HyaluronCollagen+ SUPERELIXIR ako nápoj v prášku obsahuje na seba sofistikovane nadväzujúce patentované ingrediencie kyseliny hyalurónovej, kolagénu, minerálov a vitamínov vo vysokých koncentráciách a v tej najvyššej kvalite a čistote. Stane sa nepriestrelným štítom vašej pokožky, nechtov a vlasov v boji proti starnutiu, opotrebovaniu a vonkajšiemu stresu. Nízkokalorický, bez geneticky a umelo modifikovaných surovín, bez umelých farbív a konzervantov, bez cukru a umelých sladidiel, bez nepríjemnej chuti a zápachu, to je pri prémiovom superelixíre samozrejmosťou.

Kúpiť Pozrieť produkt

 

Tip č. 2: Elixír pre bohaté a husté vlasy


Vlasový Re-Hair+ ELIXIR je komplex kľúčových prvkov pre hustejšie, pevnejšie a oživené vlasy vo forme kapsúl. Bez zbytočných slov a prísad obsahuje to najdôležitejšie, čo vlasy a aj nechty potrebujú. Maximálne a účinné množstvo aktívnych látok podporuje rast existujúcich aj nových vlasov, ich zahustenie, posilnenie a výživu až k folikulom. Tým minimalizuje vypadávanie vlasov a eliminuje ich lámavosť. A čo je hlavné a prečo je obľúbený? Pri pravidelnom používaní naozaj funguje!

Kúpiť  Pozrieť produkt

 

Tip č. 3: Vánoční zázrak

Pre skutočnú krásu vychádzajúcu zvnútra nakombinujte produkty HyaluronCollagen + SUPERELIXIR a re-Hair + ELIXIR, užívajte ich pravidelne a budete hovoriť o valentínskom zázraku! Navyše pri kúpe oboch produktov naraz ešte ušetríte a s kódom LASKA20 máte zľavu 20% .

Kúpiť  Pozrieť produkt

 

Tip č. 4: Tie najlepšie z krémov v jednom cool balení!

 

Čo keby vaše sérum alebo krém neobsahoval len jednu či dve účinné zložky, ale skutočne všetky, ktoré si vaša pleť žiada? Predstavte si kúpiť ten najlepší krém s kyselinou hyalurónovou, ten najlepší s peptidmi, ten najlepší s Aloe Vera, ten najlepší s Koenzýmom Q10… A teraz si predstavte kúpiť krém zložený z 12 tých najlepších krémov. Zabudnite na bežné krémy z drogérie a nechajte si poradiť od odborníkov. Active-12 All-in-One SuperCare je estetickými dermatológmi vyvinutá superstarostlivosť v podobe krému a séra obsahujúca skutočne 12 najdôležitejších zložiek pre ochranu, regeneráciu, výrazné omladenie a zdravie pleti bez rozdielu jej typu. Taká superpotravina pre pleť a to nielen zložením, ale predovšetkým aj silnou a účinnou koncentráciou, čo by ste len ťažko na trhu komerčnej kozmetiky našli. Jednoduchá, efektívna a maximálne prírodná All-in-One superstarostlivosť o pleť, ktorú zvládne každý.

Doprajte pleti všetko, čo potrebuje, aby brzdila čas: vysoko a nízkomolekulárna kyselina hyalurónová, čistý morský kolagén, koenzým Q10, patentované ceramidy a peptidy, CBD, Aloe Vera, squalene, panthenol, vitamíny A a E, morská červená riasa, mandľový a olej, arnika, prírodný SPF.

Kúpiť  Pozrieť produkt

 

Tip č. 5: Superman medzi krémami: Active—12 All-in-One SuperCream


12 najúčinnejších zložiek pre dokonalú každodennú ochranu pleti v podobe denného krému. Účinne chráni proti negatívnym vonkajším vplyvom spôsobujúcim opotrebenie a starnutie pokožky. Zároveň zosilňuje a predlžuje účinky estetických, kozmetických a omladzujúcich procedúr.

Obsah superkrému: vysoko a nízkomolekulárna kyselina hyalurónová, čistý morský kolagén, patentované ceramidy a peptidy, CBD, Aloe Vera, squalene, panthenol, vitamíny A a E, mandľový a arganový olej, arnika, prírodné SPF.

Kúpiť  Pozrieť produkt

 

Vráťte späť čas s Active—12 All-in-One SuperSerum

Extra silné a účinné sérum s obsahom vysokej koncentrácie 12 pre pleť kľúčových a nevyhnutných zložiek, ktoré viditeľne posilňujú pokožku, redukujú vrásky a navodzujú omladzujúci proces vrátane liftingových účinkov.

Obsah superséra: vysoko a nízkomolekulárna kyselina hyalurónová, čistý morský kolagén, koenzým Q10, patentované ceramidy a peptidy, CBD, squalene, vitamíny A a E, morská červená riasa, arganový olej, arnika.

Kúpiť  Pozrieť produkt

 

Čo tak nové telo?

Hviezdnu starostlivosť na najväčšej medzinárodnej klinike estetickej medicíny a plastickej chirurgie u nás si neužívajú len Zdena Studenková, Michaela Kocianová, Lucie Bílá, Simona Krainová a ďalšie známe osobnosti, ale predovšetkým 40 000 spokojných klientov ročne!

Títo klienti ohodnotili jej služby ako najlepšie na českom a slovenskom trhu vďaka päťhviezdičkovým recenziám. Klinika YES VISAGE navyše získala prestížne medzinárodné ocenenie Superbrands v Česku a na Slovensku a Najdôveryhodnejšia značka estetickej kliniky v ČR.

A čo si ženy najčastejšie želajú? Najmodernejšiu liposukciu, nový nos, vysnívané prsia, očné viečka, omladenie tváre, ladné nohy bez celulitídy alebo kŕčových žíl či len drobnejšia kozmetická starostlivosť a rozmaznávanie pre celé telo. Po veľkom úspechu vianočných darčekových poukazov Klinika YES VISAGE vypočula prosby klientov a tak po celý február môžete nakupovať opäť darčekové poukazy , ktoré je možné využiť na viac ako 300 služieb a navyše s bonusmi až za 220 EUR.

Kúpiť poukaz  Více informací

Nenechávajte nákupy na poslednú chvíľu. Urobte radosť vašim blízkym, kolegom, kamarátke, mamičke či babičke. Alebo urobte jednoducho len radosť sebe. Pre viac tipov pozrite na www.sayyes.sk , kde aktuálne máte zľavu 20% na všetky produkty s kódom: LASKA20.

Neviete, či podstúpiť zákrok alebo operáciu? Radi vám poradíme.